A+ R A-

Nieuw, maar vertrouwd

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl
 
Al enige tijd maken de verschillende bedrijven behorende tot de voormalige HC Groep deel uit van SIG Air Handling Nederland. In de luchttechniek is SIG Air Handling Nederland in de afgelopen twee jaar de grootste partner geworden voor de Nederlandse installatiebranche en iedereen die daar mee te maken heeft. 
 
Om dit feit kracht bij te zetten, is ervoor gekozen om een nieuwe, uniforme huisstijl voor SIG Air Handling Nederland te introduceren, welke in de praktijk gefaseerd in zal worden gevoerd. Onderstaande logo's maken deel uit van deze nieuwe huisstijl. Hierin valt te zien dat de namen van de diverse bedrijven behouden blijven, echter zijn deze gekoppeld aan het overkoepelende bedrijf SIG Air Handling Nederland: Nieuw, maar toch vertrouwd. De nieuwe huisstijl zal ook worden ingevoerd bij de overige bedrijfsdivisies, zijnde Inatherm, Interland Techniek en Air Trade Centre.

Voor u - als onze vertrouwde partner - verandert er in de praktijk niets: onze service en kwaliteit blijven als vanouds van hetzelfde, hoogstaande niveau.