A+ R A-

Wereldwijd actief

De wereld waarin de HC Groep actief is, houdt niet op bij de Nederlandse grenzen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij al geruime tijd met ons grensverleggende aanbod aan producten en diensten actief zijn op de internationale markt. Via onze exportmarkten zijn wij voortdurend op de hoogte van de laatste internationale ontwikkelingen. Die kennis wordt niet alleen met opdrachtgevers gedeeld, maar vormt ook de basis voor een continue actualisering en optimalisering van onze productlijnen.

Zowel HC Barcol-Air als HC PS leveren via hun distributeurs en agenten naast producten ook ondersteuning bij het ontwerp van systemen. Op de wereldkaart hieronder zijn de regio’s en landen aangegeven waar wij actief zijn. Door dit uitgebreide international netwerk kan de HC Groep u bijna overal ter wereld ondersteunen met producten en systemen voor parkeergarages, tunnels en luchtverdeeltechniek.

De HC Groep beseft als geen ander dat de markt voortdurend in beweging is. Daarom onderzoeken wij onophoudelijk nieuwe markten. Distributeurs en agenten worden daarbij met de grootste zorg gekozen. Per slot van rekening moeten zij dezelfde kwaliteit bieden die opdrachtgevers in Nederland van ons gewend zijn. De samenwerking met deze partners heeft niet alleen betrekking op het plegen van acquisitie, maar strekt zich uit tot de uitvoering van projecten, intensieve training en optimale ondersteuning. Op die manier wordt de internationale kracht van de HC Groep gecombineerd met de expertise van de lokale markt.

Heeft u specifieke vragen met betrekking tot onze diensten in een land of regio waar u een project heeft? Neem dan contact op met de exportafdeling van HC Barcol-Air of HC PS.