A+ R A-

Service Engineer - HC RT (standplaats Purmerend)


HC RT, gevestigd in Purmerend, is actief met de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige, regeltechnische producten en systemen ten behoeve van o.a. de utiliteitsbouw. Het bedrijf maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Ter versterking van de Service-afdeling zoeken wij op korte termijn een zelfstandige collega voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

• Het uitvoeren van service-, onderhoud- en garantie werkzaamheden op het gebied van Regeltechniek en Luchtverdeeltechniek en het assisteren bij de projecten uitvoering.


• Call out serviceHet uitvoeren van service werkzaamheden aan regeltechnische installaties, hieronder vallen o.a. zoeken en verhelpen van storingen, vervangen defecte apparatuur, aanpassen en/of vervangen van software (o.a. master/slave), etc.

 

Preventief onderhoudHet uitvoeren van preventief regeltechnisch onderhoud op basis van een onderhoudscontract t.b.v. het waarborgen van de continuïteit van de installaties.

 

Uitbreiding en verbouwing: het uitvoeren van aanpassingen en (kleine) uitbereidingen aan de regeltechnische installatie als gevolg van bijvoorbeeld interne verhuizingen, verbouwingen,functiewijzigingen, etc.

 

Online Service: het uitvoeren van service werkzaamheden online (niet op locatie), dit betreft o.a. monitoren van installaties, doen van setpoint verstellingen, (kleine) software aanpassingen, etc.

 

Garantiewerkzaamheden: het uitvoeren van garantie werkzaamheden voor de afdelingen Luchtverdeeltechniek, Export & Regeltechniek (producten en projecten).

 

Assisteren projectenuitvoering: onder leiding van de projectleider/manager assisteren bij het inbedrijfstellen van regeltechnische projecten.
 

Software as a Service: het uitvoeren van SaaS (Software as a Service) diensten.

 

Ontwikkelen specialisatie: binnen het functieprofiel ontwikkelen van een regeltechnische specialisatie.
Lees meer...

Ervaren werkvoorbereider - HC PS (standplaats Waalwijk)

- publicatiedatum 12 januari 2017 -

HC PS B.V. is een gerenommeerd bedrijf en marktleider op het gebied van parkeergarage- en tunnelventilatie met ruim 20 jaar ervaring in zowel binnen- als buitenland. Wij ontwerpen, leveren en monteren parkeergarageventilatiesystemen, overdruksystemen voor trappenhuizen en aanverwante systemen en componenten zoals CO-LPG detectie, brandmeldinstallaties, etc. Onze doelstelling is om als partner van onder meer de opdrachtgever, de architect en de installateur op te treden als totaalleverancier van producten en diensten die aan de hoogste standaarden voldoen.

Sinds 2015 maken wij deel uit van de snel groeiende organisatie SIG Air Handling Nederland.

 
Voor onze afdeling Uitvoering zijn wij op zoek naar een Ervaren werkvoorbereider (m/v) (Fulltime).

Functie-inhoud:
- Het opstellen van projectplanningen;
- Het aansturen van de montageploegen en monteurs;
- Het verstrekken en controleren van de planning aan de montageploegen, monteurs en onderaannemers;
- Het aanspreekpunt voor de montageploegen en de monteurs;
- Controle op en bestellen van materialen;
- Coördineren transport materialen;
- Fungeren als intern- en extern aanspreekpunt;
- Ondersteuning bieden aan projectleiders;
- Verstrekken van opdrachten tot onderaanneming (incl. het uitwerken van de opdrachten of contracten);
- Controleren van werkbonnen, tijdlijsten en facturen van onderaannemers;
- Volgen voortgang projectplanning;
- Aanspreekpunt voor projectleiders (intern) en opdrachtgevers (extern);
- Assisteren vande projectleider bij het verzamelen van informatie m.b.t. inkopen en meerwerken;
Lees meer...

Aankomend System Development Engineer - HC RT (standplaats Purmerend)


HC RT, gevestigd in Purmerend, is actief met de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige, regeltechnische producten en systemen ten behoeve van o.a. de utiliteitsbouw. Het bedrijf maakt onderdeel uit van SIG Air Handling Nederland. Ter versterking van het team zoeken wij op korte termijn een zelfstandige collega voor de volgende functie:

Doel van de functie
Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van grafische visualisaties, mobiele applicaties, databases, rapportages, building analytics, SaaS oplossingen en IT hardware en netwerken. Het ondersteunen van Project Engineers bij het maken van regeltechnische ontwerpen voor HVAC installaties door het maken van regelomschrijvingen, regeltechnische schema’s, applicatiesoftware en het ontwerpen van grafische gebruikers interfaces. 


Taken & verantwoordelijkheden
 

Specialist visualisatie 
Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van het visualiseren van technische installaties door het steeds toepassen van de nieuwste technologie.
Specialist mobiele applicaties
Het ontwikkelen van applicaties en het begeleiden van externe partners bij de technische ontwikkeling, implementatie, integratie en uitvoering van deze applicaties.

Database specialist Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van databases, big data, webservices, API’s, etc. t.b.v. de building analytics en – intelligence activiteiten.
Rapportages specialist
Het zich ontwikkelen tot specialist op het gebied van rapportages.
SaaS specialist


Het zich ontwikkelen tot specialist voor Software as a Service of SaaS oplossingen en diensten.
Specialist IT hardware en netwerken
Het zich ontwikkelen tot specialist van IT hardware en netwerken op het gebied van regeltechniek systemen en SMART building technologie.

 
Lees meer...

Stage- en afstudeerplaatsen bij de HC Groep

Binnen de HC Groep wordt regelmatig de keuze gemaakt om specifieke projecten in te vullen via stage- of afstudeerplaatsen.

Heeft u serieuze interesse in een stage- of afstudeerplaats bij de HC Groep, dan ontvangen wij graag uw motivatie met bijbehorend CV per Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Graag onder vermelding van het vakgebied (en vestiging) waar uw belangstelling naar uit gaat, alsmede de periode wanneer u beschikbaar bent. HC Groep is onderdeel van SIG Air Handling Nederland.