Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
A+ R A-

HC RT - Service & Beheer op het gebied van regeltechniek

De meet- en regelinstallatie in een gebouw is een complex stuk techniek. Het is maatwerk, dat aan zeer nauwkeurige specificaties moet voldoen. Voordat een ontwerp is uitgegroeid tot een volledig functione­rend systeem hebben systeemdeskundigen de componenten gekozen en getest, zijn applicaties geschreven en beproefd, is het systeem geïmplementeerd en nog eens getest, om tenslotte te worden vrijgegeven voor gebruik. De opdrachtgever heeft dan een geavanceerd stuk techniek in huis, dat voor 100% betrouwbaar is. HC RT heeft een specialistische serviceafdeling voor het uitvoeren van regeltechnische service en onderhoud. Onze service technici zijn opgeleid en hebben specifieke kennis van alle huidige en in het verleden geïnstalleerde gebouwautomatiseringssystemen.
 

Activiteiten HC RT Service:

  • Storingsservice
  • Preventief onderhoud
  • Aanpassingen en verbouwingen
  • Systeem upgrades
  • Beheer (op afstand)
  • Energiemonitoring en –management


Vakkundig en regelmatig uitgevoerd preventief onderhoud garandeert de bedrijfszekerheid van de gebouwgebonden installaties in combinatie met een optimaal thermisch comfort en een maximale energie-efficiëntie.

Meer informatie over de diensten van HC RT op het gebied van Service & Beheer is te vinden onder de specifieke bedrijfsdivisie op deze website.

Servicediensten voor HC Barcol-Air Luchtverdeeltechniek

De serviceafdeling van HC RT zorgt tevens voor de service-aangelegenheden van HC Barcol-Air. Voor zowel de luchtverdeelapparatuur als mede de systemen van HC Barcol-Air, kunnen door de serviceafdeling HC RT gecontroleerd, daar waar nodig gerepareerd als mede beheerd worden. Onder de luchtverdeelapparatuur worden diverse soorten roosters bedoeld en de systemen welke HC Barcol-Air op de markt brengt zijn onder meer VAV systemen, ventilatorconvectoren (fan coil units) en plafond-inductie-units. In het geval van verouderde apparatuur kan de servicedienst op locatie nieuwe apparatuur aanbrengen zodat de levensduur verlengd kan worden.