A+ R A-

HC DV - DakventilatorenHC DV is de exclusieve distributeur in Nederland van het complete programma dakventilatoren van Nicotra Gebhardt. Deze aanvulling verstrekt de brede range van innovatieve producten en diensten van de HC Groep.

De dakventilatoren van Gebhardt zijn bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn al jaren een begrip in Nederland. De range bestaat uit verschillende uitvoeringen met maximale temperaturen tot 120 graden. Daarnaast is er het uitgebreide programma brandgasventilatoren waarbij temperaturen tot 600 graden kunnen worden afgezogen. Er is een keuze te maken uit horizontaal- of verticaaluitblazend, de motor binnen of buiten de luchtstroom en AC of EC motoren (gelijkstroom-motoren). Alle dakventilatoren van Gebhardt voldoen aan nauwkeurigheidsklasse 2 volgens DIN 24 166.

Nicotra Gebhardt
Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van ventilatoren is Nicotra Gebhardt een van de belangrijkste fabrikanten van ventilatiesystemen. De ruim 1.000 medewerkers werken dagelijks aan de ontwikkeling en productie van de ventilatoren. Het R&D team heeft een eige laboratorium waarin nieuwe producten worden ontwikkeld. Geluidsmetingen worden volgens DIN 45635-38 in de geluidskamer bij Gebhardt uitgevoerd.

Productontwikkeling

Zoals het de HC Groep betaamt, wordt er ook bij HC DV veel waarde gehecht aan innovatie. Als gesprekspartner van de opdrachtgever tot aan de installateur hebben wij een goed beeld van hetgeen dat speelt in de markt. Binnen de HC Groep wordt er nauw samengewerkt met de verschillende divisies. Zo worden luchtbehandelingskasten, dakventilatoren en roosters goed op elkaar afgestemd. Deze samenwerking leidt tot een goed uitgebalanceerde installatie - dat is de kracht van de combinatie.