A+ R A-
Downloads
Brochures Bestanden: 3

Wenst u meer informatie over de HC Groep en haar divisies? Klik dan op de betreffende titel om het document direct te dowloaden.
Wilt u meerdere documenten downloaden? Kruis dan de betreffende vakjes in de rechterkolom aan en klik vervolgens onderaan op de knop "Download de geselecteerde bestanden".

Selecteer alle bestanden:
HC DV - Dakventilatoren & accessoires brochure
HC DV is de exclusieve distributeur in Nederland van het complete programma dakventilatoren van Nicotra Gebhardt. Deze aanvulling versterkt de brede range van innovatieve producten en diensten van SIG Air Handling. Download de brochure voor meer informatie.
 
Bestandsgrootte 5.52 MB
Selecteer:      
HC KP - Hybridair klimaateiland brochure
HC KP beschikt, naast uitgebreide eigen productiefaciliteiten, als marktleider in Nederland
over jarenlange kennis en ervaring. Door het toepassen van nieuwe technieken, kostenreducties,
de opkomst van duurzaam bouwen en Green Building concepten zijn de toepassingsmogelijkheden
van klimaatplafonds in de loop van de jaren exponentieel toegenomen. Een bijzondere productlijn bestaat uit het HYBRIDAIR® klimaateiland. Download de brochure voor meer informatie.Bestandsgrootte 3.38 MB
Selecteer:      
HC Groep - Taking the Next Step brochure
De HC Groep bestaat uit bedrijven die gespecialiseerd zijn in klimaatbeheersing, klimaatplafonds, luchtbehandelingapparatuur, ventilatiesystemen voor parkeergarages en luchtverdeel- en regeltechniek. Hierdoor kan de HC Groep zich met recht opwerpen als totaalleverancier van onder meer comfort, veiligheid, behaaglijkheid en optimale woon- en werkomgevingen. Download de brochure voor meer informatie.Bestandsgrootte 8.41 MB Selecteer: