HC Groep kiest voor certificering op de CO2-Prestatieladder

co2prestatieladder1
06 maart 2023

Eind februari 2023 is HC Groep, inclusief alle entiteiten en handelsmaatschappijen, succesvol gecertificeerd op trede 3 van de CO2-Prestatieladder en heeft daarmee het CO2-bewustcertificaat mogen ontvangen.

Over de CO2-prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is hét Nederlandse duurzaamheidsinstrument dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2-uitstoot. Zowel binnen de bedrijfsvoering, als bij projecten én in de gehele keten. De ladder wordt ook als aanbestedings-instrument gebruikt.

Het doel van de ladder is het reduceren van CO2-uitstoot, door continu op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om dit te blijven doen. Door middel van het opstellen van realistische doelstellingen, dwing je jezelf als organisatie om continu te blijven verbeteren. Het einddoel is klimaatneutraal te zijn in 2050.

CO2-bewustcertificaat

Eind februari is HC Groep, inclusief alle entiteiten en handelsmaatschappijen, succesvol gecertificeerd op trede 3 van de CO2-Prestatieladder. Hierdoor mogen we binnen een paar weken ons CO2-bewustcertificaat in ontvangst nemen. Met dit certificaat tonen we als organisatie aan dat we transparant zijn over onze CO2-uitstoot. Tevens vindt er een jaarlijkse audit plaats, waarbij onze berekening wordt getoetst.

Meer nieuwsberichten

commercieel vastgoed

Over de economische vooruitzichten voor commercieel vastgoed in Nederland

studentexperience small

Europa duurzaamste studentenhuisvesting beloont met 2 prijzen

borgstede

Project Borgstede: synergieproject in aanbouw