BARCOL-AIR

Barcol-Air beschikt, zowel op nationaal als internationaal, over jarenlange ervaring met het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van een optimaal thermisch binnenklimaat. Hierdoor voorziet het bedrijf in werk- en woonomgevingen waarin gebruikers met plezier verblijven en daardoor maximaal kunnen presteren.

Luchtverdeeltechniek & Regeltechniek

Om dit te bewerkstelligen levert Barcol-Air een uitgebreide serie van kwalitatief hoogwaardige luchtverdeelcomponenten, (na)regelsystemen en regeltechnische oplossingen.

In eigen beheer en in samenwerking met diverse partners, wordt gewerkt aan de optimalisatie van bestaande producten en aan de ontwikkeling van projectspecifieke oplossingen (maatwerk oplossingen). Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de eigen testfaciliteiten waaronder de klimaatkamer, geluidkamer, CERA-demo- en Luka-testopstellingen. Met inzet van deze testfaciliteiten kunnen we reeds in een vroegtijdig stadium inzicht geven over de werking van een nieuwe klimaatinstallatie.

Met meer dan 100 jaar kennis en ervaring, kan Barcol-Air elk project van ontwerp tot oplevering realiseren.

 Barcol-Air: sterk in luchtverdeeltechniek en regeltechniek

Passend advies nodig?

Bezoek de bedrijfswebsite van Barcol-Air voor aanvullende bedrijfsinformatie, producten & systemen én aansprekende referentieprojecten!

LINK NAAR DE BARCOL-AIR WEBSITE

barcol air logo 450x450