HC PS

HC PS houdt zich naast parkeergarage ventilatiesystemen ook bezig met de ontwerpen, verkopen en installeren van trappenhuis overdruksystemen, tunnelventilatie en de service & onderhoud hiervan.

Parkeergarage ventilatiesystemen

Met meer dan 3.000 opgeleverde parkeergarages wereldwijd, beschikt HC PS over een schat aan ervaring en zijn we in staat een op maat toegesneden oplossing voor elke parkeergarage te maken. Een oplossing die bovendien
concurrerend en innovatief is ten opzichte van traditionele ventilatiesystemen. 

HC PS houdt zich naast parkeergarage ventilatiesystemen ook bezig met de ontwerpen, verkopen en installeren van trappenhuis overdruksystemen, tunnelventilatie en de service & onderhoud hiervan. Dit alles wordt gedaan door gecertificeerd, eigen personeel dat periodiek bijgeschoold wordt om “up to date” te blijven met de huidige technieken en wet- & regelgeving. Onze engineering afdeling beschikt over BIM modelleurs die in samenwerking met de opdrachtgevers zorg kunnen dragen voor de noodzakelijke BIM modellen. 

HC PS produceert zelf producten en werkt met solide leveranciers, die wereldwijd worden erkend en voor iedere situatie een passend antwoord hebben. De overige componenten worden door HC PS geëngineerd en kwalitatief gecontroleerd. Dit alles waarborgt een hoge standaard van alle componenten, waardoor een kwalitatief hoogstaand eindproduct (het systeem) ontstaat dat door onze gespecialiseerde service en onderhoudsafdeling in stand kan worden gehouden.

PVE Ltd. (www.pveuk.com) levert vanuit Brighouse (UK) dezelfde hoogwaardige parkeergarage ventilatiesystemen voor de Engelse markt.

 HC PS: specialist in parkeergarage ventilatiesystemen

Passend advies nodig?

Bezoek de bedrijfswebsite van HC PS voor aanvullende bedrijfsinformatie, diensten & systemen én aansprekende referentieprojecten!

LINK NAAR DE HC PS WEBSITE

hcps logo 450x450