ISO 9001:2015 én ISO 14001:2015 behaald door HC Groep!

nieuws iso 2023
06 november 2023

Relevante certificeringen op het gebied van kwaliteit- en milieumanagement!

De producten, systemen en diensten die de HC Groep bedrijven leveren, dragen bij aan veilige, gezonde, maar vooral ook duurzame werk- en leefomgevingen. Vanuit de wens om als organisatie zelf hierin een voorbeeldrol te vervullen, zijn we vorig jaar gestart met de (her)structurering van onze bedrijfsprocessen. Rode draad hierbij waren de normeringen ISO 9001 en ISO 14001, ook wel bekend als dé normen voor kwaliteit- en milieumanagement. Voor dit project hadden we ons ten doel gesteld om voor het eind van 2023 beide certificaten te behalen.

Trots zijn we dan ook op het feit dat we van Bureau Veritas, onze certificerende instelling, hebben vernomen dat wij beide certificeringen hebben weten te behalen. Over enkele weken tijd zullen wij de certificaten in ontvangst mogen nemen.

Binnen HC Groep beschikken Rosenberg en Coneco reeds over een ISO 9001 certificering. De behaalde ISO 9001/14001 combinatie is zodoende alleen van toepassingen op de volgende bedrijven: HC Groep BV | HC KP | HC PS | Inatherm | Interland Techniek | UltimAir | Barcol-Air en HC RT.

Voor ons als organisatie is het behalen deze certificeringen een mooie bevestiging dat onze processen en procedures op het gebied van kwaliteit- en milieumanagement uitstekend op orde zijn. Voor onze relaties, klanten, partners en andere belanghebben vormen zij een onafhankelijke bevestiging van het vertrouwen dat zij reeds in onze organisatie hadden.

Kortom, een prachtige prestatie om trots op te zijn!

Meer nieuwsberichten

suvis

SUVIS regeling verlengd

kantoor

10 aanpassingen voor een betere luchtkwaliteit nader bekeken

commercieel vastgoed

Over de economische vooruitzichten voor commercieel vastgoed in Nederland