Subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA)

sporten
13 februari 2023

Op de website dus-i.nl (Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) is de subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) gepubliceerd bedoeld voor amateursportorganisaties. Deze organisaties kunnen subsidie aanvragen voor bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en aanschaf van sportmaterialen.

Kosten voor de bouw en het onderhoud van een sportaccommodatie en voor de aanschaf van sportmaterialen zijn subsidiabel. Deze kosten (incl. btw) komen in aanmerking voor 20% subsidie. Activiteiten gericht op energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit en klimaatadaptatie komen in aanmerking voor 10% aanvullende subsidie (30% totaal).

In 2023 is een budget van €77 miljoen beschikbaar. Dit bedrag wordt verdeeld op volgorde van binnenkomst van complete aanvragen.

Lees hier het volledige artikel.

-- 

Over Artikelen in de Pers

Regelmatig verschijnen binnen het vakgebied van klimaattechniek publicaties (zowel online als offline), die raakvlakken hebben met binnenklimaattechniek en daarmee voor HC Groep relevant zijn. In de serie genaamd Artikelen in de Pers, gaan we nader op deze publicaties in. Dit artikel sluit aan op deze publicatie op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Meer nieuwsberichten

triodos

Wederom prijs voor Triodos Bank!

aidp dementie mediqappreport klikblok

Luchtkwaliteit heeft invloed op de gezondheid van ons brein

whitepaper

Lezen: Duurzaam Gebouwd en DWA publiceren whitepaper