Our Technology | Your Wellbeing

Het motto van de HC Groep is 'Our Technology | Your Wellbeing', waarmee  we bedoelen dat we onze uitgebreide kennis, kunde en 100 jaar ervaring inzetten voor het realiseren van een omgeving waarin het welzijn van de mens wordt gestimuleerd.

Gebouwinstallaties en technologie zijn geen doel, maar een middel om een omgeving te creëren en onderhouden die het welzijn van de mens stimuleert.

De gebruiker centraal

Het is van groot belang om het welzijn om de gebruikers centraal te stellen bij het ontwikkelen van gebouwen. Gebouwen en hun technische installaties moeten een flexibele omgeving creëren die het welzijn en de productiviteit stimuleert en mede daarmee het ziekteverzuim reduceert.

Certificering-systemen zoals WELL zorgen er voor dat ontwikkelaars en gebouweigenaren het welzijn van de gebruikers centraal stellen en gaan veel verder dan alleen een gezond binnenklimaat.

Technologie slim gebruiken

Technologie is het middel om de gebruiker controle te geven over alle aspecten van de gebouwen waarin deze werkt, woont en verblijft.

Sensoren, data en gebouw specifieke smartphone applicatie bieden de gebruikers een platform om hun eigen omgeving zelf in te richten, o.a. door een werkplek en collega te vinden (met indoornavigatie), taak specifieke werkplekken te reserveren en klimaat, verlichting, etc. zelf eenvoudig op de gewenste waarden in te stellen.

Neem contact op!

Vragen? We helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van HC Groep? Neem vrijblijvend contact met ons op!

HC Groep | Call to Action