UltimAir

De bedrijfsnaam van UltimAir draagt uit waar het bedrijf voor staat: het leveren van totale, ultieme oplossingen op het gebied van binnenklimaattechniek.

Luchttechnische Groothandel

In de afgelopen jaren is UltimAir een begrip geworden in de Nederlandse installatiebranche. Het brede assortiment aan luchttechnische componenten en oplossingen draagt bij aan de realisatie van een gezond binnenklimaat en is geschikt voor toepassing in elk gewenst projecttype. Dankzij UltimAir bent u zodoende altijd verzekerd van een optimaal en comfortabel binnenklimaat, gecombineerd met een uitstekende logistieke dienstverlening.

Het doel van UltimAir is een toonaangevend leverancier te zijn én te blijven op het gebied van binnenklimaattechnologie. De aanwezige technische kennis, kunde en ervaring van het team van medewerkers ligt hieraan ten grondslag. Dit alles gecombineerd met het brede luchttechnische assortiment zorgt ervoor dat de Nederlandse installatiebranche bij UltimAir altijd aan het juiste adres is!

 UltimAir: specialistische luchttechnische groothandel

Passend advies nodig?

Bezoek de bedrijfswebsite van UltimAir voor aanvullende bedrijfsinformatie en het ruime assortiment aan luchttechische producten en systemen

LINK NAAR DE ULTIMAIR WEBSITE

uaweb