Totaaloplossingen

Van parkeergarages, woonhuizen en utiliteit tot toepassingen voor onder meer zorginstellingen, fabriekshallen, restaurants en winkelgebieden. Door de producten en systemen van onze verschillende bedrijven te combineren is de HC Groep in staat om voor ieder concept een totaaloplossing te leveren die voldoet aan de geldende eisen en richtlijnen en garant staat voor een optimaal binnenklimaat.  

Op zoek naar de juiste kennis en kunde voor uw project op het gebied van binnenklimaattechniek? Dan bent u bij HC Groep aan juiste adres. Voor verschillende specialisten bieden wij de juiste diensten.

Installateur

Van ontwerp tot aftersales, bij HC Groep kun je als installateur terecht voor de juiste (totaal)oplossingen waarin de kennis, kunde en ervaring die vertegenwoordigd is binnen al onze bedrijven, zullen bijdragen aan een prettige samenwerking en een succesvol project.

Adviseur

HC Groep beschikt over een breed (kennis)netwerk, veelal met langdurige samenwerkingsverbanden. Niet alleen binnen de adviseursbranche, maar ook op het vlak van de opdrachtgever en de eindgebruiker.

Architect

De engineering-afdelingen van HC Groep denken graag mee over innovatieve en projectgerelateerde oplossingen, die - indien gewenst - in onze eigen testfaciliteiten gevalideerd kunnen worden. Hierdoor kunnen we al in een vroegtijdig stadium zekerheid bieden over een gekozen ontwerp.

Groothandel

Binnen de groothandel bedienen we al onze klanten graag met een passende, technische oplossing. U kunt bij ons terecht voor adviezen met een projectmatig karakter, maar met evenveel betrokkenheid adviseren wij de kleine ondernemer.

Neem contact op!

Vragen? We helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van HC Groep? Neem vrijblijvend contact met ons op!