HC Groep biedt de installateur...

  • Brede technische ondersteuning met kennis tot op detailniveau
  • Bekende, solide merken met een hoge mate van verkrijgbaarheid
  • Duidelijke productdocumentatie en (online) vindbaarheid
  • Vaste aanspreekpunten en gedegen projectbegeleiding 
  • Uitgebreide BIM bibliotheken en actuele handelsdata (2BA)

Van ontwerp tot aftersales

HC Groep is een solide holding waarin gerenommeerde, Nederlandse merken vertegenwoordigd zijn. De veelzijdigheid van de groep komt in allerlei aspecten tot uiting, waarbij de mens altijd centraal staat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze persoonlijke werkwijze met vaste aanspreekpunten binnen de verschillende bedrijven. Deze tonen niet alleen een hoge mate van betrokkenheid met onze klanten, maar bezitten uiteraard ook over een brede kennis van de markt. U kunt van ons een gedegen technisch advies verwachten, waarbij de uitwerking plaatsvindt tot op detailniveau; zowel in de ontwerp- als de uitvoeringsfase. Uiteraard wordt het advies geconformeerd aan de geldende normeringen, eisen en richtlijnen.

Daarnaast hebben wij oog voor klantspecifieke wensen en kunnen dankzij onze eigen testfaciliteiten in een vroegtijdig stadium al zekerheid bieden inzake een gekozen ontwerp. HC Groep biedt haar relaties volledige logistieke ontzorging: van onze klantvriendelijke webshop met 24-uurs levering tot het leveren van gecombineerde, stekkerklare producten. Daarnaast beschikken wij over een professionele Service & Beheer afdeling. 

Van ontwerp tot aftersales, bij HC Groep kunt u terecht voor de juiste (totaal)oplossingen waarin de kennis, kunde en ervaring die vertegenwoordigd is binnen al onze bedrijven, zullen bijdragen aan een prettige samenwerking en een succesvol project.

Neem contact op!

Vragen? We helpen u graag!

Heeft u vragen over de diensten of producten van HC Groep? Neem vrijblijvend contact met ons op!

HC Groep | Call to Action