Marktproposities

De toegevoegde waarde van HC Groep komt tot uiting in de drie gekozen marktproposities.

Distributie

Via onze luchttechnische groothandel UltimAir heeft u de beschikking over meer dan 1.000 artikelen die rechtstreeks uit voorraad leverbaar zijn. De artikelen zijn eenvoudig te bestellen via de gebruikersvriendelijke webshop en levering is elke werkdag mogelijk, overal in Nederland. De artikelen van UltimAir kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn tevens op de locatie in Nieuwerkerk a/d IJssel af te halen tussen 07:00 en 17:00 uur.

Projecten

HC Groep beschikt over zeer ruime kennis & ervaring op het gebied van projectmanagement. We bieden onze klanten passende (totaal)oplossingen die voldoen aan de meest recente eisen op het gebied van regelgeving, energiemanagement en duurzaamheid. Van advies en ontwerp tot oplevering en aftersales, het gehele traject kan door onze deskundige medewerkers begeleid worden. Verder bieden we de mogelijkheid om in een vroegtijdig ontwerpstadium projectspecifieke oplossingen te testen en te valideren middels onze eigen testfaciliteiten (klimaatkamer, geluidskamer en Luka testopstellingen). Uiteraard zijn we BIM Ready en beschikken we over een zeer uitgebreide Revit database.

Service

Service, beheer en onderhoud staat binnen HC Groep hoog in het vaandel. We beschikken over een breed team van deskundige medewerkers die continu bijgeschoold worden om zo aan de huidige én toekomstige klantwensen te voldoen. De service-organisatie kent een landelijke dekking. De gebouwbeheeroplossingen zoals geleverd door HC RT lopen veelal vooruit op de laatste stand der techniek en zorgen voor een uitstekend functioneel beheer zowel op locatie als op afstand.

Over onze toegevoegde waarde

Aanvullende informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over onze producten en diensten.