160 jaar kennis in comforttechniek: Interland Techniek bundelt de krachten met LTG Air Tech Systems

pnr39669 klein
27 januari 2020

Interland Techniek, onderdeel van SIG Air Handling, een toonaangevende leverancier van producten en systemen voor een gezond binnenklimaat in gebouwen, heeft onlangs een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend met het gerenommeerde Duitse bedrijf LTG Air Tech Systems. LTG is zeer succesvol en creatief met op maat gemaakte oplossingen voor klimaattechniek en hun producten en diensten zijn daarom een perfecte aanvulling op de activiteiten van Interland Techniek.

Peter van der Velde, Commercieel Directeur, Interland Techniek; Wolf Hartmann, CEO LTG; Sander van der Hoven, Managing Director Interland (van links naar rechts)

Al meer dan 90 jaar is LTG Air Tech Systems een pionier in klimaattechniek en gespecialiseerd in vloer- en wandinductie-units, decentrale ventilatie-units en speciale luchtverdeelsystemen. Traditioneel is LTG altijd een stap vooruit met baanbrekende innovaties. Dit blijkt uit het onlangs winnen van een Duitse Innovatie Award voor hun wereldwijd unieke ventilatieconcept voor decentrale ventilatie, het ademhalingsventilatiesysteem ‘PulseVentilation’ (FVP Pulse).

Tijdens de VSK-tentoonstelling in Utrecht, van 4 tot 7 februari 2020, zal Interland Techniek dit geheel nieuwe ventilatieconcept op de Nederlandse markt lanceren, welke al geïnstalleerd is in tal van kantoorgebouwen in heel Europa. Deze ventilatieconcepten zijn verkrijgbaar als vloer-, wand- en plafondunits  en worden voor het eerst op de Nederlandse markt gepresenteerd.

Voor meer informatie, bezoek onze websites www.ltg.de en www.interlandtechniek.nl.

 

 

‘FVP Pulse’ decentrale ventilatie-unit voor installatie in dubbele vloer   

Meer nieuwsberichten

school

Met alleen een CO2-meter ben je er niet

school1

Kabinet investeer in onderwijshuisvesting

inholland

Nieuwbouw Sluisbuurt Amsterdam: HBO-gebouw van de toekomst