HC TS

HC TS, een werkmaatschappij van HC PS, ontwerpt, verkoopt en installeert overdruksystemen voor trappenhuizen en vluchtwegen.

Trappenhuis overdruksystemen

Door de combinatie van kennis over brandveiligheid en producten van verschillende bedrijven van HC Groep, kan HC TS optreden als een volwaardige totaalleverancier voor trappenhuis overdruksystemen. Daarnaast fungeert HC TS als gesprekspartner voor vraagstukken met betrekking tot brandveiligheidsaanvraagstukken en veilig vluchten.

Bij een trappenhuis overdruksysteem worden drie aspecten samengevoegd tot één systeem: brandveiligheid | luchtverdeeltechniek | regeltechniek.

Het doel van een trappenhuis overdruksysteem is het rookvrij houden van vluchtwegen (zijnde de trappenhuizen) door het creëren van drukverschillen tussen de vluchtweg en de ruimte waarin de brand heerst. Door dit drukverschil wordt de rook geforceerd afgevoerd via een rookafvoerkanaal en kan men via een rookvrije vluchtweg veilig het pand verlaten. HC TS biedt haar klanten een veiligheidsinstallatie waarin moderne technieken - die zich in de praktijk reeds bewezen hebben - volledig zijn geïntegreerd en die de bedrijfszekerheid garanderen.

 HC TS: specialist in trappenhuis overdruksystemen

Passend advies nodig?

Bezoek de bedrijfswebsite van HC TS voor aanvullende bedrijfsinformatie, systemen én aansprekende referentieprojecten!

LINK NAAR DE HC TS WEBSITE

hcts logo 450x450