Gezamenlijke opdracht: project OCC | Den Haag

HC_Groep_Amare_Cultuurhuis_Den-Haag
17 maart 2017

Barcol-Air en Interland Techniek hebben een gezamenlijke opdracht ontvangen voor de levering van alle luchtverdeelapparatuur ten behoeve van het project OCC (Onderwijs en Cultuur Complex) te Den Haag.

Het OCC is een kwalitatief hoogwaardig gebouw voor cultuur en onderwijs en biedt plaats aan concertzalen, een theaterzaal alsmede een conservatorium. In het gebouw zal het Residentieorkest gaan huisvesten dat de beschikking krijgt over een repetitiezaal. Het Nederlands Danstheater zal haar dansstudio’s eveneens in het gebouw vestigen. Het conservatorium tenslotte beschikt over diverse muziek- en dansstudio’s en een school voor jong talent.

De oplevering van dit omvangrijke project staat gepland voor 2020. De opdrachtverstrekking vindt plaats vanuit een consortium waarin o.a. HOMIJ Grote projecten is ondergebracht. Naast het ontwerp en de realisatie van het OCC wordt het gebouw ook 25 jaar door dit consortium onderhouden. Barcol-Air levert alle standaard luchtverdeel-apparatuur, waaronder trederoosters en de VAV-systemen met de plafondroosters. Interland Techniek heeft opdracht gekregen voor de levering van de buitenstandaard luchtverdeelroosters ten behoeve van de concertzalen. Deze hooginducerende wandroosters worden onzichtbaar weggewerkt in de bouwkundige videconstructie.

De collega's van Barcol-Air en Interland Techniek hebben zorgvuldig samengewerkt om zo tot een passende selectie aan luchtverdeelcomponenten te komen - een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van HC Groep.

Meer nieuwsberichten

8948 bart jasperse

Bart Jasperse nieuwe Algemeen Directeur Liberty Air Handling BV

binneninhuis

PvE Gezonde woningen: richtlijn voor een gezond binnenklimaat

coneco nieuws website

HC Groep en Coneco slaan handen ineen