Publicatie in DGBC Bidbook 2019

dgbcsmall
15 juli 2019

Begin juni presenteerde de DGBC het eerste exemplaar van het Bidbook 2019 aan het Rijksvastgoedbedrijf. HC Groep vraagt in haar bijdrage aandacht voor de gezondheid van gebruikers, gekoppeld aan het duurzaamheidsvraagstuk. Lees hieronder de bijdrage terug.

'Gezondheid is onlosmakelijk verbonden met het duurzaamheidsvraagstuk'

Door Jacob Jansen | Directeur Climate City - HC Groep

Als  één van de eerste leden van de DGBC heeft HC Groep  een belangrijke bijdrage geleverd aan de verduurzaming van commercieel vastgoed in Nederland. Gebruikmakend van onze eigen onderzoeks- en testfaciliteiten zijn we als bedrijf - samen met onze opdrachtgevers - voortdurend op zoek naar de optimale combinatie van duurzaamheid voor zowel gebouw als omgeving, met daarbij aandacht voor het welzijn van de gebruiker.

Binnen het huidige energietransitie-vraagstuk is veel aandacht voor duurzame energieopwekking en -neutraliteit. Wetenschappelijke studies tonen aan dat de mens maar liefst 90% van zijn tijd binnenshuis doorbrengt. Door de toenemende verslechtering van het binnenklimaat kan dit leiden tot ziekte en disfunctioneren. Onze geïntegreerde totaaloplossingen zorgen voor een optimaal binnenklimaat, waarbij duurzaamheid en het welzijn van de gebruiker centraal worden gesteld.

SMARTWELLBEING
Onze producten, systemen en diensten worden slim gecombineerd met de nieuwste Smart Building technologie, waardoor gebruikers eveneens 'Owner Operators' van de eigen omgeving worden. HC Groep beschikt over meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van binnenklimaattechniek. Door onze oplossingen te combineren met slimme gebouwtechnologie, zorgen we er als bedrijf voor dat duurzaamheid gelijkwaardig wordt aan gezondheid.

Klik hier voor de volledige uitgave van het DGBC Bidbook 2019.

Meer nieuwsberichten

taart cera1

Barcol-Air: taart voor de eerste CERA-1 leveringen!

valley

VALLEY Amsterdam: beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld

borgstede

Project Borgstede: synergieproject in aanbouw